Arvoisa asiakkaamme

Elämme poikkeuksellisia aikoja ja toivomme, että sinä ja läheisesi voitte olosuhteisiin nähden hyvin. Me Paperillassa teemme kaikkemme palvellaksemme sinua turvallisesti, jotta koronaviruksen vaikutukset jäisivät mahdollisimman vähäisiksi niin asiakkaillemme, työntekijöillemme kuin muillekin sidosryhmille.

Asiakaspalvelumme on avoinna tavalliseen tapaan koronavirusepidemiasta huolimatta. Lähetykset lähtevät omalta Helsingin varastoltamme normaalisti ja varastotuotteiden toimitusaika on kotimaassa pääosin noin 1–3 arkipäivää. Toimistomme ja showroomimme ovat avoinna vain sopimuksesta, joten otathan yhteyttä asiakaspalveluumme ensisijaisesti puhelimitse 09 754 5007 tai sähköpostitse info@paperilla.fi .

Toimitukset kulkevat normaalisti
Matkahuollon kuljettamat paketit kulkevat tällä hetkellä normaalisti, eikä tiedossa ole kuljetusaikojen pidentymisiä. THL:n mukaan koronavirus ei välity pakettien mukana, mutta lähetysten luovutuksessa asiakkaalle vältetään mahdollisimman paljon suoraa kontaktia.

Turvallisuus on tärkeintä
Olemme tehneet useita viranomaisten suosituksiin perustuvia toimenpiteitä voidaksemme palvella asiakkaitamme turvallisesti jatkossakin.

Tässä muutama esimerkki henkilöstömme ohjeistuksesta:

• Varastollamme noudatetaan erityisen hyvää käsihygieniaa
• Henkilöstömme on etätöissä työnkuvan sen salliessa
• Asiakastapaamiset ovat toistaiseksi sovittu pidettäväksi etäpalavereina

Ethän epäröi kääntyä puoleemme, jos voimme olla avuksi.

Hyviä vointeja ja tsemppiä kaikille toivottaen,

Paperilla Oy