Kevään 2022 trendi tuo mukanaan hempeyttä, värikkyyttä sekä graafisuutta.

Kauniita lahjapaperiuutuuksia on lisätty osioon:

VAKIOTUOTTEET/LAHJAPAPERIT/

VUODEN 2022 TRENDIVÄRI

Vuoden 2022 trendiväriksi on kansainvälinen väri-instituutti valinnut Pantonen sävyn 17-3938 Very Peri. Väriä kuvaillaan tulevaisuuden väriksi, jossa yhdistyy sinisen värin rauhallisuus ja punalilan energisyys. Pantonen edustajat perustelevat valintaansa sillä, että olemme pandemian kautta tottuneet katsomaan maailmaa uudella tavalla. Uusi, upea Very Peri –sävy kuvastaa asennetta, jota tarvitsemme uusien ratkaisuiden keksimiseen ja haasteiden kohtaamiseen tulevaisuudessa, jota ei voi ennustaa pitkälle eteenpäin. Uteliaisuus, rohkeus, eloisuus, pirteys ja luovuus – näitä ominaisuuksia tarvitsemme muutoksen kohtaamiseen.